‘WhatsApp verlengt abonnementen kosteloos voor een jaar’

WhatsApp lijkt voor het zoveelste jaar op rij geen kosten te rekenen voor de abonnementen. WhatsApp heeft in het begin jaarlijks een bedrag vastgesteld, maar deze lijkt WhatsApp toch niet door te voeren.

WhatsApp is weliswaar gratis te downloaden, voor het gebruik moet na een jaar in de buidel getast worden. Wij hebben meerdere berichten binnen gekregen dat WhatsApp echter voor de zoveelste keer geen kosten rekent en het abonnement wederom voor een jaar kosteloos verlengt.

whatsapp-verlenging

Lezer Henk meldt dat hij de melding kreeg dat hij weer een jaar langer zonder te betalen gebruik kan maken van de chat-dienst. In de app van WhatsApp kan je bij betalingsinformatie vinden wanneer jouw WhatsApp afloopt. Het vermoeden is dat iedereen weer de gratis verlenging krijgt. Normaliter kost èèn jaar WhatsApp 0,89 eurocent. Wanneer je het voor drie of vijf jaar afsluit betaal je respectievelijk 2,40 euro of 3,34 euro.

Heb jij ook de melding gekregen dat je WhatsApp gratis een jaar langer kunt gebruiken, dan horen we dat natuurlijk graag!

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel