Google Calendar 5.0 te downloaden voor Android 4.1 en hoger (+ APK)

Vannacht heeft Google de nieuwe versie van Google Calendar 5.0 uitgebracht. De app is in Nederland bekend onder de naam Google Agenda. De nieuwe versie van de agenda-app voor Android bevat uiteraard het nieuwe Material Design.

google_calender1

Eerder gaven we je al een uitgebreid beeld van de vernieuwde Google Calendar, en de beelden die we daar lieten zien wijken niet veel af van de nieuwe versie die nu beschikbaar is.

google_calender2

Google Calendar 5.0 was al te downloaden voor toestellen welke draaide op Android 5.0 Lollipop, maar nu is ook de agenda te downloaden voor eerdere Android versies. In de nieuwe versie van de Google Calendar vinden we het Material Design terug, en is de applicatie echt goed vernieuwd. De laatste update voor Google Agenda was in april dit jaar.

google_calender4

In de applicatie zorgt ervoor dat je de agenda in verschillende standen kunt bekijken. Zowel op planning als op dag, per vijf dagen of per maand. Je kan daarnaast ook zoeken op agenda-items of de hele agenda vernieuwen. In het hamburgermenu vind je de instellingen en de beschikbare kalenders. Nieuw in Google Calendar 5.0 is dat afspraken herkend kunnen worden uit Gmail, en deze dus ook zichtbaar zijn in Google Agenda. In maart kwamen hierover de berichten al binnen.

google_calender3

Google zal spoedig beginnen met het updaten van Google Calendar, maar wanneer dit begint, is nog niet bekend. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten dan kan je hier alvast de APK van Google Calendar 5.0 downloaden.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel