Gmail 5.0 uitgebracht met Exchange en Material Design (APK)

Gmail 5.0 met ondersteuning voor Exchange is uitgebracht. In de nieuwe Gmail kunnen ook andere mailaccounts worden toegevoegd, en is er natuurlijk het Material Design. Eerder doken er al een aantal screenshots op van de vernieuwde Gmail-applicatie, en vandaag is dan echt de tijd rijp voor Gmail 5.0!

Postvak In Gmail 5.0

Gmail 5.0

Google heeft vannacht officieel Gmail 5.0 vrijgegeven. De compleet vernieuwde e-mail app van Google is er nu met Material Design, waarbij de grijze elementen zijn vervangen door rode elementen. Onderin beeld vinden we de ronde knop om een bericht op te stellen en uiteraard hebben we weer toegang tot het uitschuifmenu. Gmail 5.0 dook eerder al op in een uitgebreide reeks screenshots.

Nieuw Gmail 5.0

Exchange en andere accounts

Met de aanvullende plugin van Google’s Gmail kan er gebruik gemaakt worden van de mogelijkheid om een Exchange-account toe te voegen. Deze functionaliteit zal vooral voor de zakelijke gebruikers van Gmail als geroepen komen.

menu gmail 5.0

Met de komst van Gmail 5.0 kunnen er ook e-mailaccounts van andere providers ingesteld worden. Denk hierbij aan Ziggo Mail, Yahoo, Hotmail etcetera. Met Gmail 5.0 wil Google een app hebben voor al je mail. Nu vind je vaak op je telefoon naast de Gmail-app nog een applicatie voor e-mail van de fabrikant zelf.

Mail Gmail 5.0

Uiteraard beschikt Gmail 5.0 over nog veel meer interessante nieuwe dingetjes. We hebben onder dit bericht de APK-download gezet voor Gmail 5.0, mocht je niet willen wachten op de rol-out van Google zelf. De onderstaande applicatie werkt met Android 4.0 Ice Cream Sandwich en hoger.

APK Gmail 5.0

Onze lezer Henk, weet te melden dat wanneer je Exchange wilt gebruiken in Gmail, je eerst de Exchange APK moet installeren, daarna de Gmail APK.

Gmail
Gmail
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Lees ook

Reageer op dit artikel