Google zet stock e-mail applicatie in Play Store (+ APK download)

Google heeft vannacht de stock e-mailapplicatie uitgebracht in de Google Play Store. De standaard e-mail applicatie van Google lijkt op de Gmail-applicatie, maar biedt ondersteuning voor andere diensten zoals Yahoo en Outlook. Daarnaast biedt het ondersteuning voor POP3, IMAP en Exhange.

De stock e-mail applicatie van Google is uitgebracht door het bedrijf in de Google Play Store. De e-mail app biedt naast Gmail ondersteuning voor meerdere diensten en biedt verder de mogelijkheid tot het instellen van POP3, IMAP en Exhange. In de Play Store is de applicatie voor een geselecteerde groep toestellen te downloaden, maar daarvoor is een oplossing. Onderaan dit bericht kan je de APK downloaden van de stock mail-app.

Stock e-mail

De reden waarom Google de applicatie nu heeft uitgebracht in de Play Store is niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk zal in de toekomst Google de Nexus-toestellen (of wie weet binnenkort de Silver-lijn reeks) niet meer voorzien van de standaard e-mail applicatie omdat die niet meer zo vaak gebruikt wordt.

De APK is door Google gesigneerd waardoor eventuele updates van de applicatie gewoon via de Play Store te downloaden zijn. Uit onderzoek van DroidApp blijkt dat ook niet alle toestellen de APK kunnen installeren. Maar mocht je hem toch willen downloaden om te proberen, dan kan je de APK hier vinden. Als je de applicatie succesvol hebt geïnstalleerd, dan horen we het graag!

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand.

Lees ook

Reageer op dit artikel