Today Calendar krijgt strakke Material Design update

De kalender-applicatie Today Calendar heeft vandaag een update uitgebracht voor de applicatie. In de publieke beta van de app is nu een wijziging doorgevoerd waardoor de gehele applicatie in Material Design is ‘geverfd’.

De agenda-app Today Calendar is vandaag verschenen met Material Design interface. Met de Material Design inteface is de gehele look in de stijl van Android L. De huidige versie in de Play Store was al erg strak, en deze Material Design update doet de applicatie ook veel goeds.

Today Calendar

Met de beta-versie wil de ontwikkelaar de bugs en fouten eruit halen, voordat deze versie in de Google Play Store zal verschijnen. In de applicatie vinden we een uitschuif-menu en natuurlijk de grote ronde ‘+’ zoals we die kennen uit Android L.

today-calendar-2

Today Calendar met het Material Design is nog niet verkrijgbaar in de Play Store maar kan wel gratis geprobeerd worden via het beta-kanaal van Today Calendar. Via onderstaande stappen kan jij ook Today Calendar met het Material Design uitproberen.

  • Jezelf aanmelden bij de Beta Community op Google+ van Today Calendar Beta.
  • Vervolgens dien je je aan te melden als tester voor Today Calendar Beta.
  • Vervolgens kan Today Calendar Beta, met het Material Design gedownload worden uit de Play Store.

Wil je de huidige Holo-versie van Today Calendar liever installeren? Dan kan je die via onderstaande button downloaden uit de Google Play Store.

Today Calendar 2017
Today Calendar 2017
Ontwikkelaar: Jack Underwood
Prijs: Gratis

> Bekijk hier de lijst met 20 applicaties in Material Design

Lees ook

Reageer op dit artikel