Today Calendar met gelikt Material Design bereikt Play Store

Na anderhalve week van beta-versies, heeft de ontwikkelaar van Today Calendar de nieuwe versie van de kalender-app uitgebracht. In de nieuwe versie is Today Calendar voorzien van Material Design. Met deze nieuwe update van Today Calendar ziet de applicatie er ongelofelijk gelikt uit.

Today Calendar

Today Calendar heeft een update gekregen met een vernieuwd, modern uiterlijk. Eerder was Today Calendar met de vernieuwde vormgeving al te downloaden als beta-versie. De interface van de agenda-app betreft het Material Design zoals we die ook gaan zien in de verschillende elementen uit Android L. De ontwikkelaar van Today Calendar benadrukt dat deze versie nog maar het begin is van het hele Material Design-feest.

today calendar

Het mooie aan Today Calendar is dat er headers te zien zijn bij de lijstweergave, die zich aanpassen aan de soort afspraak. Zo zal bij een concert een bijpassende afbeelding weergegeven worden; in de stijl van een ticket. Bij bijvoorbeeld een BBQ zal de header in het teken staan van de barbecue. Het zijn dit soort dingen die de applicatie uniek maakt. Ik ben zelf persoonlijk een groot liefhebber van Today Calender. Uiteraard kan je de agenda synchroniseren met je Google Agenda, waardoor je overal bij je afspraken kunt.

Today Calendar is er in twee versies. De gratis versie, en de betaalde versie. De gratis versie van Today Calendar betreft eigenlijk een proefversie en is na 14 dagen niet meer te gebruiken. Voor €1,25 kan je voor altijd gebruik blijven maken van Today Calendar. Je kan hieronder Today Calendar downloaden uit de Play Store.

Today Calendar 2017
Today Calendar 2017
Ontwikkelaar: Jack Underwood
Prijs: Gratis
Today Calendar Pro
Today Calendar Pro
Ontwikkelaar: Jack Underwood
Prijs: € 4,59

Lees ook

Reageer op dit artikel