Google Agenda 6.0 update brengt nieuw Material Design

Google heeft de laatste tijd haar eigen Android-apps voorzien van een nieuwe lik verf, met het vernieuwde Material Design. Nu is het tijd voor de kalender-app, die met Google Agenda 6.0 het nieuwe ontwerp krijgt. 

Google Agenda 6.0

Het nieuwe Material Design zagen we in de afgelopen tijd bij verschillende apps van Google. Denk aan Google Foto’s 4.0, Google Telefoon 23, Android Berichten 3.5, Google Contacten 3.0 en Chrome 69. Nu is het de beurt aan Google Calendar, de kalender-app van Google die in ons land beter bekend is als Google Agenda 6.0.

Google Agenda 6.0

In Google Agenda 6.0 zien we het compleet vernieuwde Material Design waarbij er gebruik gemaakt wordt van meer witruimte, nieuwe icoontjes en een strakkere indeling. De veranderingen lijken met deze update iets minder ingrijpend, omdat de applicatie al vrij veel wit in huis had. We zien veranderingen in het lettertype en ook de ‘plus’ knop rechts onderin heeft een nieuw jasje aan gekregen.

Er zijn zover bekend geen nieuwe functies in de app te vinden. De applicatie krijgt de update via de Google Play Store. Wel kan het even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Mocht je niet langer willen wachten op de Google Agenda 6.0 update, dan kun je hier eventueel de APK downloaden.

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel