Microsoft Outlook app krijgt nieuwe, handige agenda-functies

Microsoft rolt een nieuwe update uit met veel extra functies voor het gebruik van de Outlook app. Zowel voor Android als voor iOS wordt de agenda-functionaliteit uitgebreid met extra opties.

Microsoft Outlook: verbeterde agenda-functies

De agenda in Microsoft Outlook wordt uitgebreid met nieuwe functies. Het bedrijf is begonnen met het uitrollen van een update die veel verbeteringen doorvoert, met name in het gebruik van de Outlook agenda.

Gebruikers met Office 365 kunnen vanaf nu (andere) agenda’s in de applicatie inzien en tevens ook bewerken. Dit kan handig zijn als een agenda gedeeld wordt met een familie. Op dit moment werkt de functie nog niet heel vlekkeloos. Door de uitnodiging tweemaal te accepteren wordt de agenda ook daadwerkelijk zichtbaar in de app.

Microsoft Outlook agenda

Er is ook verbeterde ondersteuning voor zogenoemde add-ins in de app. Zo is het mogelijk om Meetup te gebruiken voor het plannen van een feestje en kun je via de Outlook app bekijken of je collega beschikbaar is voor een werkafspraak. Tevens wordt het beheren van terugkerende afspraken een stuk prettiger gemaakt met de update.

Microsoft belooft voor de toekomst nog meer nieuwe functies. Vanaf nu wordt de update uitgerold via de Google Play Store. Je kunt de applicatie downloaden via onderstaande button.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel