Microsoft brengt productieve Outlook watch face uit voor Android Wear

Microsoft heeft de Outlook app voor Android voorzien van een update. Bezitters van een smartwatch met Android Wear kunnen vanaf nu kiezen uit een nieuwe Outlook watch face. De interactieve wijzerplaat van Microsoft brengt veel handige functies naar de horloge-versie van Outlook.

Outlook watch face

Outlook heeft uitgebreide ondersteuning gekregen voor Android Wear, mede dankzij de nieuwe wijzerplaat die is toegevoegd aan de app. De Outlook watch face geeft gebruikers snel inzicht in wat er de komende twaalf uur op het programma staat. De kleuren van de watch face komen overeen met die van de agenda-kleur die je bij het agenda-item hebt ingesteld. Je krijgt ook de locatie te zien van de afspraak en de resterende tijd. De Outlook watch face geeft ook aan hoeveel ongelezen berichten je nog hebt.

Outlook watch face

Wanneer er geen nieuwe agenda-items gepland staat in de komende 12 uur, worden de nieuwe e-mailberichten getoond op het scherm van het horloge. Vanaf je smartwatch met Android Wear kan je diverse acties uitvoeren bij een e-mail zoals archiveren, verwijderen en inplannen. Je kunt ook op een bericht antwoorden middels de vooraf ingestelde lijst van reacties, of via spraakinvoer.

Outlook watch face

De update voor Outlook met de watch face is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel