Microsoft brengt donkere thema naar Outlook voor Android

Microsoft heeft bekend gemaakt dat het een donker thema uitrolt voor de Outlook-app. Het gaat om de mobiele apps voor de mail-app. Steeds vaker zien we applicaties die een donkere modus krijgen.

Outlook met donker thema

Vanaf nu kun je een donker thema verwachten in de Outlook-app. Het is een functie die we steeds vaker terugzien in verschillende apps. Ook Microsoft stapt dus nu in de trein van het donkere thema. Bijna een jaar geleden bracht Microsoft het nieuws naar buiten dat het met een donker thema voor de Outlook-app zou komen. Nu is het moment daarvoor aangebroken. Andere Office-apps van Microsoft zullen ook een donker thema krijgen, maar dit zal in eerste instantie alleen voor iOS gebeuren. Voor Android zijn hiervoor nog geen plannen gedeeld. Ook de webversie krijgt het donkere thema.

Outlook donker thema

Het donkere thema in de Outlook app kun je terugvinden bij de instellingen van de Outlook app. In de Android-app wordt automatisch naar het donkere thema geschakeld als deze systeembreed is ingesteld. De update wordt vanaf vandaag uitgerold, maar het kan even duren voordat deze bij iedereen beschikbaar is.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Ontwikkelaar: Microsoft Corporation
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel