Google Telefoon v23 update brengt compleet nieuw Material Design

Nadat we eerder in augustus al schreven over de Google Contacten-app die voorzien werd van een interessante update, is nu ook de Google Phone/Google Telefoon bijgewerkt met een update. Versie 23 brengt het nieuwe Material Design.

Google Telefoon 23

Via de Google Play Store wordt een update uitgerold voor de Google Phone app. Deze applicatie wordt in Nederland gewoon Google Telefoon genoemd. Met de update naar versie 23 wordt de nieuwe stijl van het Material Design doorgevoerd, die we eerder terugzagen bij Android Berichten.

In de nieuwe Google Telefoon app zien we verschillende veranderingen in het design. Zo zien we dat alles meer naar het moderne is toegetrokken, wat te herkennen is aan het nieuwe Material Design. Google geeft in de changelog aan dat binnenkort ook een donker thema toegevoegd wordt aan de applicatie. Hieronder zie je links de oude interface, rechts de nieuwe.

Er zijn enkel veranderingen in de interface van de applicatie, er lijken geen aanpassingen te zijn gedaan in de functionaliteit van de app. De update wordt vanaf nu uitgerold en kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Telefoon van Google
Telefoon van Google
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel