Screenshots tonen mogelijk nieuw redesign voor Google Maps, Gmail en Foto’s-app

De Google-apps komen er mogelijk anders uit te zien. Google wil de witte vormgeving op meer plaatsen gaan gebruiken, zo lijkt duidelijk te worden uit screenshots die zijn verschenen. De witte stijl zagen we eerder ook al in de Play Store terug.

Wit redesign voor Google-apps

Google wil het witte ontwerp, wat we eerder al zagen bij de Google Play Store app, toepassen bij meer applicaties voor Android. De screenshots die we zien zijn afkomstig uit een video die het Material Design van Google laten zien. Deze video is overigens niet door Google zelf gedeeld. Twee gasten die eerder met Google hebben samengewerkt, hebben een video gemaakt die het design laten zien. Onbekend is of Google inderdaad deze wijzigingen doorvoert, maar de kans is best groot.

We zien de nieuwe witte interface terugkomen in verschillende apps. Denk aan Gmail, Google Foto’s en Google Maps. De applicaties komen er dus mogelijk anders uit te zien. We zien de witte vormgeving met minimalistische elementen. Tevens zien we ook screenshots van Google Trips en Google Drive die er mogelijk anders uit komen te zien.

Zoals gezegd is het niet bekend of Google zelf ook druk bezig is met het vernieuwen van de interface van de apps. De kans is aanwezig, omdat we vergelijkbare veranderingen tegenkwamen bij de app van de Play Store. Wat vind jij van de nieuwe interface?

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel