Material Design Awards 2017 uitgereikt aan vier winnende apps

Google heeft de Material Design Awards van 2017 uitgereikt, de awards werden voor de derde keer uitgereikt en zijn bedoeld om prachtig ontworpen apps in de schijnwerpers te plaatsen. Dit jaar zijn de regels iets aangepast en kon ook het publiek meebeslissen.

Material Design Awards 2017

Dit jaar kon het publiek applicaties aandragen die volgens hen absoluut een award heeft verdiend, uit honderden inzendingen koos Google voor deze vier. In de categorie “Brand Expressiveness” is de applicatie Blinkist als winnaar uit de bus gekomen. Blinkist geeft korte maar uitgebreide samenvattingen van non-fictie boeken.

Eventbrite Organizer won de award voor “Interaction Design”, de app is bedoeld over het managen van evenementen. NPR One won met haar radio-terugluister applicatie in de categorie “Platform Adaptiveness”. Dit omdat de applicatie voor vrijwel alle platformen beschikbaar is en een unie Material Design laat zien.

In de laatste categorie “Innovation” vinden we momondo die met een geheel eigen en uniek Material Design laat zien hoe een app er ook uit kan zien. Momondo is een applicatie waarmee vliegtuigtickets en hotels vergeleken en gekocht kunnen worden.

Blinkist: Big Ideas in 15 Min
Blinkist: Big Ideas in 15 Min
Ontwikkelaar: Blinks Labs GmbH
Prijs: Gratis
Eventbrite Organizer
Eventbrite Organizer
Ontwikkelaar: Eventbrite
Prijs: Gratis
NPR One
NPR One
Ontwikkelaar: NPR
Prijs: Gratis
momondo: Vlucht, hotel, auto
momondo: Vlucht, hotel, auto
Ontwikkelaar: KAYAK.com
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel