Google Agenda 5.8.18 laat je agenda-items kopiëren en dupliceren

Google heeft handige verbeteringen doorgevoerd in de eigen kalender-app. In Google Agenda 5.8.18 wordt het vanaf nu mogelijk gemaakt om afspraken snel te kopiëren en te dupliceren. Handig als je een bepaalde afspraak bijvoorbeeld in meerdere agenda’s wilt zetten.

Google Agenda 5.8.18

Voor de Android-app van Google Agenda is een update uitgerold. De update brengt een aantal kleine handige verbeteringen die het beheren van de agenda een stukje makkelijker moet maken. Vanaf nu kun je een afspraak die in je agenda staat eenvoudig kopiëren of dupliceren. Bij het kopiëren, in de app genaamd ‘kopiëren naar…’ kun je dezelfde afspraak direct ook opslaan in een andere agenda. Gebruik hiervoor de drie puntjes rechtsbovenin bij een afspraak.

Google Agenda 5.8.18

Handig voor je werkagenda, je familie of een andere agenda die je deelt. Helaas is het niet mogelijk om een gemaakte afspraak te verplaatsen naar de andere agenda. Bij kopiëren blijft hij dus op twee plaatsen staan, tenzij je hem uit je eigen agenda verwijdert.

Een andere optie die is toegevoegd aan Google Agenda 5.8.18 is dupliceren. Een eerder gemaakte afspraak die je dupliceert, opent direct in het venster alsof je hem bewerkt. Je past vervolgens de dingen aan die je wilt veranderen, zoals de datum en tijd, en je drukt op opslaan. Zo hoef je hem niet opnieuw in te voeren. Tevens kunnen bij een wijziging in een afspraak waarbij anderen ook uitgenodigd zijn, de genodigden via een e-mail op de hoogte gebracht worden.

De update wordt gefaseerd uitgerold, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Je kunt eventueel wel aan de slag met de APK. Het installeren hiervan is op eigen risico.

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel