Google Agenda 5.7.25 laat je snel afspraken slepen en verplaatsen

Google rolt een nieuwe update uit voor de Agenda-app voor Android. De Google Agenda app, die ook wel Google Calendar wordt genoemd, maakt het makkelijker om afspraken te verslepen en te verplaatsen. De feature is te vinden in Google Agenda 5.7.25.

Google Agenda: afspraken verplaatsen

In de Android-app van Google Agenda wordt het wat makkelijker gemaakt om een afspraak of ander agenda-item te verplaatsen. Het is een kleine toevoeging voor de applicatie, maar wel een hele nuttige. Voortaan hoef je dus niet meer een item apart te openen om de tijd aan te passen.

Google Agenda 5.7.25

Het verplaatsen van een agenda-item kan door het blok ingedrukt te houden in de dag-, week- of 3 dagen-weergave. Je kunt een item niet alleen verplaatsen qua tijd, maar ook qua datum. Hiervoor sleep je hem naar links of rechts. Om de tijd aan te passen kun je hem naar boven of beneden slepen en zie je links de tijd in het blauw, waarbij de begintijd wordt aangepast. De tijdsduur wordt niet aangepast uiteraard, de eindtijd daarentegen wel. Mocht je je toch vergist hebben, zie je na het loslaten van de balk de ongedaan-knop waarmee de afspraak wordt teruggezet naar de huidige tijd.

Het slepen en verplaatsen van afspraken is beschikbaar in Google Agenda 5.7.25 welke vanaf nu wordt uitgerold via de Google Play Store.

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel