Google Agenda maakt plannen van zakelijke afspraken stuk makkelijker

Even snel een zakelijke afspraak plannen met teamgenoten kan een hele uitdaging zijn met meerdere agenda’s. Google Agenda maakt dat nu een stuk makkelijker door direct de beschikbaarheid van alle genodigden te controleren.

Snel een afspraak inplannen

Met veel agenda’s kan het plannen van een meeting of afspraak een hele uitdaging zijn, Google heeft hier echter iets op gevonden. Wanneer je gebruik maakt van Google Apps voor het werk of school dan kun je vanaf nu op de “Vind een tijd” toets drukken.

Vind een tijd, Google Agenda

Met een druk op de knop zoek Google in de agenda’s van de genodigden naar een beschikbare tijd. Google houdt rekening met verschillen in tijdzones maar ook met tijden wanneer er vaker een afspraak gepland staat. Weet Google geen geschikte tijd te vinden dan kijkt de Agenda-app automatisch welke afspraak het makkelijkst verplaatst kan worden.

Vind een tijd, Google Agenda

De nieuwe functie is alleen beschikbaar voor teams die gebruik maken van Google Apps voor het werk of school. De meest recente versie van Google Agenda kun je downloaden uit de Google Play Store.

Google Agenda
Google Agenda
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel