Update voor e-CAL Kalender: meer Material Design

De kalender-app e-CAL is bezig met een opmars. e-CAL heeft in de update nieuwe elementen toegevoegd in de stijl van het Material Design uit Android L. e-CAL is een kalender-applicatie van Nederlandse makelij en is met deze update nog meer verbeterd.

e-CAL, de kalender-applicatie van eigen bodem heeft een nieuwe versie uitgerold van de applicatie. Agenda-items in e-CAL en de bediening van de applicatie worden nu in een nog moderner jasje weergegeven. Eind september kwam er een update voor e-CAL waarbij de taken beter werden geïntegreerd in de app.

ecal_update

De gele cirkel met het ‘plus-teken’ kennen we uit Android L met het Material Design. Ook is in de bovenste balk de nieuwe vormgeving met het Material Design te vinden. In de nieuwe versie van e-CAL kunnen in de applicatie de kleuren van Google Agenda gebruikt en gesynchroniseerd worden. Daarnaast worden taken nu samen met andere items weergegeven in de widget.

e-CAL heeft in de update ook de Spaanse, Franse en Italiaanse vertalingen geoptimaliseerd. Uiteraard zijn ook bugs en fouten in deze nieuwe versie van e-CAL verholpen.

WAVE Agenda
WAVE Agenda
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel