e-CAL Kalender krijgt update met verbeteringen

De ontwikkelaars van e-CAL Kalender hebben een nieuwe versie uitgebracht van de agenda-applicatie. In de nieuwe versie van e-CAL Kalender is voorzien van diverse verbeteringen.

De verbeteringen in e-CAL Kalender zijn vooral op het gebied van de taken te vinden. De functie om taken weer te geven in de applicatie was tot op heden een betaalde functie, maar daar zijn de ontwikkelaars van terug gekomen. Het bekijken en aanmaken van taken kan dus nu gewoon gratis in e-CAL Kalender.

e-CAL Kalender

De taken worden nu nog beter geintegreerd in de applicatie van e-CAL. Een andere fijne functie in e-CAL Kalender is de mogelijkheid om de opmerking ‘created with e-CAL’ uit te schakelen. Voor deze update werd deze tekst altijd als opmerking toegevoegd in je agenda. Natuurlijk zijn in deze update ook diverse bugfixes doorgevoerd.

Op de planning van de ontwikkelaars voor e-CAL Kalender staan nog genoeg innovaties en toekomstige functies, dus deze update zal zeker niet de laatste zijn. e-CAL Kalender is gratis te downloaden via onderstaande link.

WAVE Agenda
WAVE Agenda
Ontwikkelaar: Calendar Apps by E-sites
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel