e-CAL: een Holo-kalender voor Android

Voor Android heb je tal van kalenders en sinds vandaag kunnen wij er weer een op het lijstje toevoegen, namelijk e-CAL. e-CAL voegt meer toe dan alleen het Holo-uiterlijk aan je bestaande kalender.

Deze gratis kalender synchroniseert niet alleen met je Google Agenda, maar ook met Exchange, Facebook en Outlook. De maker belooft binnenkort ook integratie met Google Tasks. Zodat je snel en eenvoudig taken kunt toevoegen aan je agenda. De applicatie is ontworpen en ontwikkeld in Nederland en bevat naast de Nederlandse taal, nog tien andere talen.
Kalender markt
De kalender-app e-CALL biedt via een markt allerlei extra kalenders aan, zo kun je eenvoudig alle WK wedstrijden toevoegen. Maar ook het lokale weer, beursstanden en natuurlijk nationale feestdagen. Een aankoop voor een extra kalender kost 0,99 euro. Verder is deze kalender uitgerust met een handige widget en duidelijke notificaties. In de app kan gekozen worden voor de maand-, week-, dag- of lijstweergave. e-CAL biedt nog veel meer mogelijkheden, maar om dat te ondervinden kan je hem zelf gratis downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel