Slate Calendar: kalender in de stijl van Google Now

Ontwikkelaars hebben Slate Calendar uitgebracht. Een agenda/kalender in de stijl van Google Now. Slate Calendar is een van de talloze kalender-apps, maar wil zich door de vormgeving toch onderscheiden van de rest.

Hoewel er tal van kalender-apps te vinden zijn in de Google Play Store willen sommige ontwikkelaars toch er nog een uitbrengen, waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Slate Calendar moet de strijd aangaan met andere agenda-apps door het Google Now-design.
image

De app bevindt zich momenteel wel nog in beta-fase waardoor er nog enkele bugs of fouten op kunnen treden. Het statischere van Slate Calendar laat het weer voor de komende dag zien, en voor de komende week. Daarnaast heeft de gebruiker snel inzicht in de komende afspraken voor de komende dagen en kan je in een oogopslag zien met hoeveel personen je een agenda-item gepland hebt voor een bepaalde dag.
image

In de toekomst zullen widgets, sportevenementen en andere interessante aanvullende informatie weergegeven gaan worden in Slate Calendar. Ook ondersteuning voor meldingen op je lockscreen zullen toegevoegd gaan worden aan de applicatie. Wel al beschikbaar zijn quotes, waarbij je elke dag een bepaalde quote krijgt te zien, voor een fris begin van de dag. Daarnaast heb je snel inzicht in komende verjaardagen en andere agenda-items.
image

Mocht je Slate Calendar uit willen proberen, dan kan je de applicatie gratis downloaden uit de Play Store, via onderstaande button.

Blend
Blend
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel