Etar: een minimalistische open-source kalender-app voor Android

Gebruik je nog de standaard agenda-app op je smartphone? Er is een interessante nieuwe kalender-app uitgebracht met de naam Etar. Deze app is open-source en kenmerkt zich door een minimalistische vormgeving.

Etar kalender-app

Voor het beheren van je afspraken en agenda-items is een kalender-app op je telefoon een handig hulpmiddel. In de Google Play Store is nu een nieuwe kalender-applicatie voor Android uitgebracht; Etar. Dit is een minimalistische app met Material Design en is tevens open-source.

Etar heeft ondersteuning voor verschillende agenda-diensten zoals Google Agenda en Exchange. Er is een weergave voor maand, week, dag en alles en ziet er duidelijk vormgegeven uit. Daarbij zijn er in de gratis applicatie geen advertenties aanwezig en kun je ook gebruik maken van de widget. Via ICS kun je een agenda delen en tevens kun je items importeren en exporteren vanaf de SD-kaart. Er is ook een donker thema aanwezig in de app. Omdat het open-source is kunnen ontwikkelaars ook zelf aan de slag met het verzinnen van functies.

Je kunt Etar gratis downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel