DigiCal Agenda 1.7 met vernieuwde weergaven en meer Material (+ promocodes)

DigiCal is een kalender-applicatie van Nederlandse bodem. Vandaag is gestart met het uitrollen van een nieuwe update voor de geslaagde agenda-app. DigiCal 1.7 bevat vernieuwde weergaven en meer Material Design. Wil je direct genieten van de nieuwe versie? Dan kan je bij ons ook nog kans maken op promocodes waarmee je de premium-functies gratis kunt gebruiken.

DigiCal Agenda 1.7

DigiCal Agenda is een populaire agenda-applicatie en afgelopen september brachten de ontwikkelaars al een grote Material Design update uit. Vandaag is gestart met DigiCal Agenda 1.7 en deze omvat verschillende verbeteringen. De lijstweergave en de maandweergave is nu volledig in Material Design te vinden en ook zijn er meer opties toegevoegd om de app te personaliseren.

DigiCal Agenda 1.7

Als je gebruik maakt van de weerinformatie in de agenda-app vind je nu verbeterde (in Material Design gegoten) icoontjes voor het weer. Ook zijn de illustraties gemoderniseerd. In onze screenshots zie je de vernieuwde maand- en lijstweergave. De nieuwe vormgeving van de applicatie heeft nu meer weg van Googles’ eigen agenda-app en dat is positief. De ontwikkelaars hebben duidelijk de puntjes op de ‘i’ gezet met deze update.

De zogenoemde ‘FAB’ ofwel de drijvende actieknop is met de update uit de app gehaald. Hoewel dit echt iets uit het Material Design is, zijn de ontwikkelaars van mening dat de manier die in DigiCal gekozen is nauwkeuriger en sneller werkt voor het maken van een afspraak. Binnenkort zal de applicatie uitgebreid worden met ondersteuning voor taken. Deze functionaliteit werd eerder ook door Google in de eigen agenda-app toegevoegd.

DigiCal Agenda 1.7

Promocodes

Wil je met DigiCal Agenda één jaar gratis gebruik maken van de premium-functies? Lees dan zeker verder. DroidApp mag 10 promotiecodes weggeven waarmee je toegang krijgt tot de vele beschikbare kalenders (overzicht) en het premium weerabonnement. Als je kans wilt maken op een promocode laat dan een reactie achter onder dit bericht.

Vermeld niet je e-mailadres in je bericht, deze is enkel voor DroidApp al inzichtelijk als je een reactie achterlaat met je geregistreerde account bij Disqus. Je e-mailadres wordt enkel gebruikt voor het toesturen van de promotiecode en nergens anders voor.

DigiCal Agenda
DigiCal Agenda
Ontwikkelaar: Digibites
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel