Adler Notes: niet zomaar een notitie-app in Material Design

Notitie-apps zijn er in vele soorten en maten. Een recent uitgebrachte nieuwe notitie-app is de toepassing Adler Notes, geheel vormgegeven in Material Design. De mogelijkheden met Adler Notes zijn erg uitgebreid en het is ook nog eens volledig gratis te gebruiken.

Adler Notes

Adler Notes gaat verder waar notitie-apps als Google Keep stoppen. De applicatie komt van dezelfde ontwikkelaar als Splend ToDo, een geliefde taken-app voor Android. Adler Notes is geheel vormgegeven in Material Design en volgestopt met features. Je kunt met de app gemakkelijk een kleur toevoegen om zo een notitie gemakkelijk terug te vinden. Een andere manier om een bepaalde notitie snel terug te vinden is het toevoegen van tags. Door een notitie een ster mee te geven kan je ook deze snel terugvinden.

Tevens kan je taken, een foto of een voice memo toevoegen aan je notitie. Mocht je herinnerd willen worden aan je taak, dan is deze mogelijkheid ook aanwezig. Al je notities kan je gemakkelijk synchroniseren via Google Drive of Dropbox. Snel taken toevoegen kan ook via de notificatiebalk en de widget. Een andere optie is om middels de functie ‘Speech to text’ een spraakopdracht om te zetten in een notitie.

Downloaden

Adler Notes is gratis en zonder in-app aankopen te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Daarnaast zijn er ook geen advertenties in de app, waardoor Adler Notes zeker het proberen waard is.

Notitieblok
Notitieblok
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel