Pingpad: een sociaal netwerk voor taken, notities en meer

Pingpad kan gezien worden als een sociale productiviteits-app om realtime taken te beheren en notities uit te wisselen. Met deze handige app kan je de content delen met je vrienden, collega’s of familie. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden met de Pingpad app zoals het verdelen van taken.

Pingpad

Lijstjes delen, taken verdelen en notities maken voor elkaar. De app Pingpad is een handige applicatie waarmee dit allemaal mogelijk wordt gemaakt. Je hebt de mogelijkheid om een groep aan te maken. Handig als je met je vriendengroep bepaalde dingen moet onthouden of ideeën op wilt doen voor een activiteit.

Het is zelfs mogelijk om met een groep een chat te starten, iets wat van pas kan komen als je taken wilt verdelen uit een to-do list. Ook is het mogelijk om foto’s en screenshots te delen via de Pingpad app, net als het delen van links.

Wanneer je notities aanmaakt die alleen voor jezelf zijn, dan kun je zogenoemde ‘private notes’ aanmaken. Deze zijn alleen voor jezelf zichtbaar in dat geval. Als je gebruikt maakt van een to-do list is het mogelijk om iemand uit een groep toe te wijzen aan een taak en hierop ook een deadline in te stellen. Zo maak je optimaal gebruik van de functies van Pingpad.

Wat een voordeel is van Pingpad is dat deze werkt op zowel Android als op Apple iOS en via de computer. Zo kun je altijd gemakkelijk notities bijwerken. Verder kun je de push en e-mail notificaties naar wens instellen. Standaard staat alles aan. Kortom een handige app voor vriendengroepen, tijdens je studie met klasgenoten of voor familieleden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel