Material Notes: strakke notitie-app in Material Design

Als je aantekeningen moet maken of snel iets wilt onthouden, zijn er veel applicaties te vinden in de Play Store. Met de app Material Notes kan je voortaan nog handiger je notities bijhouden, in Material Design.

Material Notes

In de Play Store is sinds kort een nieuwe notitie-app te vinden. Het gaat om de app Material Notes die je op een stijlvolle manier je aantekeningen laat opslaan. Bij het openen van de applicatie kan je direct beginnen met het aanmaken van een nieuwe notitie. De notitie wordt niet alleen in de app opgeslagen, maar ook op het geheugen van het toestel zelf als .txt-bestand.

De opties in Material Notes die beschikbaar zijn, zijn er niet veel, maar wel een aantal interessante. Zo kan er gekozen worden om de notitie op te lezen. Uiteraard kan een notitie ook gedeeld worden of verwijderd worden. In de lijst met instellingen kunnen we ook kiezen voor een ‘dark theme’. Goed om te weten is wel dat je niet moet vergeten om na het opslaan op ‘save’ te tikken, anders kan je opnieuw beginnen met het typen van je tekst.

Material Notes kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Play Store.

Material Notes
Material Notes
Ontwikkelaar: SimoneDev
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel