MarkO: To-do app met slimme notificaties

Wanneer je een druk leven leidt dan kan het handig zijn om een to-do lijstje bij te houden. MarkO is meer dan een simpele to-do lijst, met de slimme notificaties van deze app bespaar je uiteindelijk tijd.

MarkO

MarkO stuurt je slimme notificaties bijvoorbeeld op de weg van je werk naar huis, dat je nog een boodschap moet halen bij de supermarkt. Maar MarkO kan je ook helpen herinneren dat je weer eens met je auto door de wasstraat moet. Dit doet de app als je in de buurt bent van een wasstraat maar ook andere op locatie gebaseerde notificaties zijn mogelijk.MarkO Verder kun je taken delen via MarkO, op die manier kun je ook je huisgenoten laten weten dat er nog melk gehaald moet worden. Het delen van taken kan via Facebook maar ook via de contacten in je adresboek. Bij het aanmaken van een herinnering kun je ook een locatie opgeven, iets wat bij ons helaas niet van harte gaat. Wij kunnen volgens MarkO beter de boodschappen in Utrecht of Amsterdam doen terwijl de supermarkt om de hoek zit.

MarkO MarkO
Bij de instellingen van deze applicatie kun je aangeven hoe vaak je een notificatie wenst te ontvangen en binnen welke radius. MarkO is een gratis applicatie die te vinden is in de Google Play Store.

Reminder App With Alarm: To Do
Reminder App With Alarm: To Do

Lees ook

Reageer op dit artikel