Kleding.nl app: een grote zoekmachine voor je kleding

De zomer gaat langzaamaan weer op zijn retour. Tijd dus om je kledingkast uit te mesten en je voor te bereiden op de herfst en de winter. De Kleding.nl app helpt je bij de speurtocht naar nieuwe kleding, de Kleding app doorzoekt voor je alle webwinkels waardoor je gewoon vanaf je smartphone of tablet je nieuwe kleding kunt bestellen.

Kleding.nl app

Kleding.nl is een zoekmachine voor kleding. Met de bijbehorende Kleding.nl app hoef je niet meer elke webshop zelf te bezoeken, maar vind je alles in de app. Kleding.nl kan gezien worden als een zoekmachine voor je kleding, waarbij je zelf je kleding bij elkaar kunt zoeken. Webwinkels als Otto, Zalando, De Bijenkorf en Wehkamp zijn in de app te vinden, maar het bedrijf laat ook de resultaten zien van talloze andere webwinkels. In totaal zijn er meer dan 200 winkels gekoppeld aan de app.

Bij het starten van de app kan je direct beginnen met zoeken of een keuze maken uit de opties. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe jurk of naar een shirt met lange mouwen, je kan er alles vinden in de app. Wel kwamen we zelf een aantal fouten tegen in de app, die de resultaten niet ten goede komen. Als je nadrukkelijk zoekt op shirts met lange mouwen, verwacht je geen korte mouwen shirts en als je zoekt op jeans, verwacht je geen shirts. Echter komt dit slechts een enkele keer voor en komt de app van Kleding.nl met nuttige resultaten.

De resultaten kan je filteren op prijs, maat, winkel, kleur of andere onderdelen. Een product wat je voor later wil bewaren kan je toevoegen als favoriet. Mocht je ook de website gebruiken, dan kan je met je Facebook-account verbinden en zo je favoriete items synchroniseren. Wanneer het opgeslagen product in de aanbieding is, kan je een notificatie krijgen. Daarnaast kan je je net gevonden shirtje direct delen met de rest van je vrienden of vriendinnen.

Per artikel zie je precies waar het product te koop is. In het overzicht vind je verder een beschrijving, de beschikbare maten, de levertijd, de mogelijke betaalmethodes en de verzendkosten. Natuurlijk is het daarbij mogelijk om het product aan te schaffen. Kleding.nl levert zelf geen kleding maar helpt je alleen met je zoektocht naar nieuwe kleding. Je wordt dus vanuit de app doorgestuurd naar de -mobiele- website van de winkel, waarna je het product kunt aanschaffen.

De Kleding.nl app is gratis te downloaden via onderstaande button uit de Play Store.

Bekijk ook:

Kleding.nl
Kleding.nl
Ontwikkelaar: Kleding B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel