Actiecode app: honderden actiecodes en kortingen binnen handbereik

Of je nou online je aankopen gaat doen, of dat je je nieuwe spullen gewoon ‘offline’ in de winkelstraat gaat halen, korting vinden wij Hollanders altijd leuk. De app Actiecode helpt je hierbij en geeft toegang tot honderden actiecodes, kortingscodes en coupons.

Actiecode app

Met de app Actiecode heb je altijd actiecodes, kortingscodes en coupons binnen handbereik. Ideaal voor als je een dagje gaat shoppen. De kortingen in de app zijn voor zowel winkels als webshops. Als je in een winkel staat kun je snel opzoeken of er een kortingscode is en deze meteen bij het afrekenen gebruiken. Door te swipen open je een code en wordt hij dus verzilverd.

In het eerste overzicht staat een lange lijst met kortingen. Ook is er een zoekunctie zodat je makkelijk en snel voor een bepaalde winkel kunt controleren of er een kortingscode is. Je kunt hier kiezen uit verschillende categorieën. Via de optie ‘winkels’ zie je de top 10 winkelketens. Door een winkel te kiezen zie je alle kortingen die er zijn, misschien kan je nog wel meer korting krijgen.

Aan de rechterzijde van een winkelnaam kun je de winkel toevoegen als favoriet. Zo heb je een overzicht van alle favoriete winkels onder het menu ‘favorieten’. Handig als je graag bij een aantal zelfde winkels je inkopen doet. Als je een dagje gaat shoppen kun je jezelf voorbereiden op kortingen. Kies bij ‘steden’ de stad waar je naartoe gaat en bekijk de kortingen in de verschillende winkels.

Verder kan je in de Actiecode app een account aanmaken en kiezen of je notificaties wilt ontvangen als een favoriete winkel een nieuwe actiecode toevoegt. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een melding te krijgen als er een winactie in de app is te vinden. Via onderstaande button kan je de Actiecode app downloaden uit de Play Store.

Actiecode
Actiecode
Ontwikkelaar: Actiecode.nl
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel