IKEA Store app moet ‘persoonlijke shoppingpartner’ worden

De Zweedse meubelwinkel IKEA heeft een nieuwe versie uitgebracht van de IKEA Store app. De Android-app van IKEA is voorzien van een vernieuwd design en nieuwe functies, die een bezoek aan de blauwe blokkendoos nog nuttiger moet maken.

IKEA Store app

IKEA heeft een update uitgebracht van de Android-app IKEA Store app. De IKEA Store app moet volgens IKEA je persoonlijke shoppingpartner worden die je helpt bij het winkelen bij IKEA.

IKEA Store App

De applicatie richt zich verder specifieker op de vestiging waar je winkelt. Je krijgt de openingstijden te zien samen met de product- en voorraadinformatie. Tevens krijg je de lokale aanbiedingen te zien. De applicatie van IKEA werkt zowel op de tablet als op de smartphone.

IKEA Store App

De boodschappenlijst is in de vernieuwde IKEA app verder verbeterd. Het voorbereiden van een bezoek aan de winkel verloopt nog optimaler en de app helpt je met het uitstippelen van een efficiënte route door de IKEA.

IKEA Store App

Dankzij de handige integratie van een barcodescanner kan je door de productcode van een artikel te scannen in de winkel direct meer informatie vinden. Door te swipen over het artikel op je boodschappenlijst kan je de producten gemakkelijk afvinken.

IKEA Store App

Eerder bracht IKEA al een eigen IKEA Emoticons app uit en kwam het onlangs met de Wireless Charging-serie.

IKEA Store
IKEA Store
Ontwikkelaar: IKEA
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel