IKEA Wireless Charging-collectie vanaf vandaag verkrijgbaar

Het Zweedse woonwarenhuis IKEA heeft vanaf vandaag de Wireless Charging collectie in de winkel liggen. Deze collectie biedt meubels aan met een mogelijkheid om je smartphone draadloos op te laden.

IKEA Wireless Charging

Vanaf vandaag, 15 april, zijn de Wireless Charging meubels beschikbaar bij IKEA. Begin maart kondigde IKEA de draadloos opladen meubels aan. Volgens IKEA moet deze serie een eind maken aan de oplaad-ergernissen en helpt het het huis slimmer, mooier en draadloos te maken.

De nieuwe Wireless Charging collectie van IKEA moet opladen een natuurlijk onderdeel worden van je interieur. De meubels die vanaf vandaag beschikbaar zullen zijn, is het SELJE nachtkastje en de RIGGAD bureaulamp. Tevens zal IKEA losse mobiele oplaadstations aanbieden met de naam NORDMÄRKE. Deze kan je overal in huis neerleggen. Verder zijn er de oplaadstations MORIK en JYSSEN, die je aan je bestaande meubels kunt bevestigen.

Wanneer je smartphone of tablet beschikt over de Qi-standaard, dan kan je je toestel direct op de plaat leggen waarna het toestel draadloos opgeladen kan worden. Tevens is er de mogelijkheid om een VITAHULT oplaadhoesje aan te schaffen, zodat je een smartphone zonder draadloos opladen-ondersteuning toch draadloos op kan laden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel