Draadloze snellader voor Galaxy S9 nu in het echt te zien (foto’s)

Samsung zal tijdens het Mobile World Congress niet alleen nieuwe toestellen laten zien, maar ook een reeks verbeterde, nieuwe accessoires. De nieuwste berichten gaan over de draadloze snellader die nu is opgedoken bij een Belgische winkelketen.

Draadloze snellader voor S9 opgedoken

Over de Samsung Galaxy S9 en S9+ ontbreekt het al niet aan berichten, ook over de accessoires komen we steeds meer te weten. De Zuid-Koreaanse smartphonefabrikant zal met verschillende hoesjes weer op de markt komen en een Dex-Pad. Nu zien we meer informatie over de draadloze snellader. Een Belgische telecomwinkel kon deze vreemd genoeg nu al bestellen bij de leverancier.

De draadloze snellader heeft het typenummer EP-N5100 en is bedoeld voor de Samsung Galaxy S9-serie. De lader is voorzien van de Qi-standaard voor het draadloos opladen van bijvoorbeeld je smartphone. Daarbij heeft de lader een vermogen van 9V en 2A, waarbij er een totaal vermogen geleverd kan worden van 18W. Dit is erg krachtig; het vermogen ligt momenteel nog rond de 15W. Het is echter niet bekend of de volledige 18W ook benut zal worden.

Volgens de Belgische telecomwinkel wordt de draadloze oplader; de Samsung EP-N5100, geleverd zonder kabel en adapter. De prijs van het product komt te liggen op 99,99 euro. De aankondiging van de Galaxy S9 staat gepland voor 25 februari.

Lees ook

Reageer op dit artikel