Vier nieuwe promo-video’s verschenen van Samsung Galaxy S9

Samsung doet vrolijk mee aan de hype rondom het nieuwe toestel van de Koreaanse fabrikant. Er zijn nu vier nieuwe video’s verschenen die verschillende hints geven naar de nieuwe Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9 promo-video’s

De promo-video’s die nu zijn verschenen, zijn in dezelfde stijl als de aanwijzingen in de foto’s. In de eerste video zien we alles wat te maken heeft met snelheid, met aan het eind het getal ‘9’. Alles duidt hierin erop dat het hier gaat om de Samsung Galaxy S9. Ook wordt een hint gegeven naar de slow-motion ondersteuning (in hoge kwaliteit) die aanwezig zal zijn in de camera van de S9.

Samsung Galaxy S9 3D emoji

In de tweede video lijkt het te draaien om de camera van de S9. Daarbij is al duidelijk geworden dat de S9 een enkele camera krijgt en de Galaxy S9+ een dual-camera. De video-teaser laat voornamelijk de camera in donkere omgevingen zien. Eerdere berichten spraken van een variabel diafragma f/1.5-f/2.4. Dit hebben we nog niet eerder in een smartphone-camera gezien. Hierdoor moet het maken van foto’s in donkere omgevingen prima lukken.

Samsung heeft nog een derde clip gedeeld. We zien vooral aan het eind een duidelijke hint naar de 3D-emoji, ofwel Animoji, zoals Apple ze noemt, waar we gisteren over geschreven hebben. Dit zijn interactieve emoji waarbij de gezichtsuitdrukking aangepast wordt naar die van je eigen.

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zullen op 25 februari aangekondigd worden. DroidApp zal je op de hoogte houden van de gebeurtenissen rondom het Mobile World Congress. De video’s die Samsung heeft uitgegeven, kun je hieronder bekijken.

Tot slot is er nog een vierde video opgedoken. Hierin wordt wederom duidelijk dat Samsung met de Galaxy S9 vooral de focus wil leggen op de camera die in alle opzichten verbeterd moet zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel