Hele duidelijke foto’s Galaxy S9 en S9+ opgedoken in kleur Lilac Purple

Waar zouden we zijn zonder Evan Blass? De leaker heeft nu nieuwe foto’s naar buiten gebracht van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+. Over een kleine twintig dagen worden de toestellen gepresenteerd, maar in aanloop naar de conferentie komen we steeds meer te weten. Nu zien we de S9 in de kleur Lilac Purple; met de verschillen tussen de S9 en S9+.

Samsung Galaxy S9 in Lilac Purple

Dankzij Evan kregen we eerder al het ontwerp te zien van de S9 en S9+, nu heeft de leaker nog betere foto’s gedeeld. Echter zien we hier niet alleen de duidelijke verschillen tussen de S9 en S9+, maar ook een nieuwe kleur. We zien de high-end smartphone namelijk in de kleur Lilac Purple.

Samsung Galaxy S9 lilac purple

De foto’s laten meer interessante details zien. Bij de Galaxy S9 zal Samsung een enkele camera plaatsen, terwijl bij de Galaxy S9+ een dual-camera geplaatst zal worden. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de functie wordt van deze dubbele camera. Wellicht de groothoek zoals bij de LG G6 en V30, of 2x optische zoom zoals bij de OnePlus. Onder de camera zit de vingerafdrukscanner.

Samsung Galaxy S9+ lilac purple

We zien aan de linkerkant van de smartphone (helaas) de beruchte Bixby-knop. Daarnaast is het toestel voorzien van een hartslagsensor aan de achterkant, nabij de flitser. Deze zien we al een aantal generaties Galaxy S-toestellen en is dus nu niet anders.

Op 25 februari wordt de smartphone definitief gepresenteerd en krijgen we daadwerkelijk alle details te horen. We schreven gisteren al dat de smartphone vermoedelijk een heel stuk duurder zal worden dan de S8-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel