Samsung deelt eerste camera-samples van Galaxy S9

Samsung wil de show stelen tijdens het Mobile World Congress met de Galaxy S9 en S9+. Beide toestellen zullen eind deze maand gepresenteerd worden. Nu heeft het bedrijf camera-samples gedeeld met de rest van de wereld. Wat kunnen we van de camera verwachten?

Eerste samples van Galaxy S9

Vorige week deelde de bekende leaker Evan Blass de eerste foto’s van het design van de Samsung Galaxy S9. We zien veel overeenkomsten met de Galaxy S8; met dus dunne schermranden. In een officiële teaser van het bedrijf wordt aangegeven dat 25 februari de smartphone officieel aangekondigd wordt, en dat veel zal draaien om de camera. De camera moet nog beter zijn dan bij de S8-serie.

Om het publiek op te warmen heeft Samsung op haar social media drie foto’s gedeeld. Het is aannemelijk maar niet bevestigd dat deze beelden gemaakt zijn met de Samsung Galaxy S9. Ook het beeldmerk van de S9-serie is in de foto’s te zien.

Als we kijken naar de foto’s kunnen we een aantal dingen concluderen. Vermoedelijk zal de camera in prima staat zijn om scherp te stellen op het belangrijkste in het beeld. Daarbij wil het ook beweging snel vast kunnen leggen zodat het onderwerp scherp is. Ook een goede belichting (als we kijken naar de middelste foto) zal iets zijn waar de camera in uit zal blinken.

Eerdere berichten spraken over een enkele camera voor de S9 en een dual-camera voor de S9+. Beide toestellen zullen voorzien zijn van de mogelijkheid om in hoge kwaliteit slow-motion video’s te maken. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden zodra er meer informatie bekend is over het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel