‘Samsung Galaxy S9 wordt weer duurder: dit gaan de S9 en S9+ kosten’

Samsung komt op 25 februari met de aankondiging van de Samsung Galaxy S9 en S9+. De toestellen zullen de huidige Galaxy S8 opvolgen, die ook nog wel een poosje te koop zullen zijn. Nu komen we meer te weten over de prijzen van de toestellen.

Mogelijke prijzen van Galaxy S9

De tijd waarin smartphones steeds duurder worden is bij veel smartphone-fabrikanten aangebroken. Die trend lijkt niet gestopt te worden, want we komen meer te weten over de prijzen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+.

Volgens de collega’s van TechRadar heeft een exclusieve bron meer details gegeven over de toestellen. De Galaxy S9 zal een adviesprijs krijgen van 789 pond, wat neerkomt op een kleine 894 euro. We gaan er vanuit dat dit in Nederland 899 euro zal zijn. Aangezien het prijsverschil tussen de S8 en S8+ 100 euro was, is het te verwachten dat de Galaxy S9+ minimaal 999 euro gaat kosten. Echter laat de bron hier niets over los.

Samsung Galaxy S9 - S9 Plus

Eerder werd al duidelijk dat Samsung met de Galaxy S9 de focus wil leggen op de camera; waarbij de fotokwaliteit nog beter moet zijn dan voorheen. Daarbij zal de S9+ over een dual-camera beschikken, de S9 over een enkele camera.

We zien vaker dat smartphonefabrikanten de prijs van hun smartphones flink opschroeft. Het is een slechte trend in onze ogen. De iPhone X is bijvoorbeeld pas vanaf 1160 euro te koop. Zou jij bereid zijn minimaal 900 euro neer te leggen voor een S9?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel