Samsung gaat Galaxy S9 voorzien van 3D-emoji en stereo-speakers

Er is weer nieuwe informatie bekend over de Samsung Galaxy S9-serie. We moeten er nog een kleine twee weken op wachten, maar het geheel krijgt steeds meer vorm. Volgens de laatste berichten komt Samsung met een eigen variant van Apple’s Animoji; 3D-emoji. Tevens wordt gesproken over stereo-speakers.

3D-emoji op de Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 wordt de opvolger van het huidige succesmodel; de Galaxy S8. De smartphone uit Zuid-Korea is al vaak in het nieuws geweest en dat is nu niet anders. Bronnen melden dat de S9 en S9+ de eerste toestellen zullen zijn met 3D-emoji. Deze emoticons zijn interactief en kunnen de gezichtsuitdrukking van jouzelf tonen.

Apple heeft een vergelijkbare functie; Animoji en ook Huawei werkt aan deze functie. Daarbij moet de variant van Samsung nog geavanceerder werken. Ook dieren emoji kunnen gebruikt worden voor je gezichtsuitdrukking. De naam 3D-emoji wordt door Samsung op het MWC bekend gemaakt.

Samsung Galaxy S9+ Coral Blue

Stereo-speakers

Tot nu toe werd aangenomen dat alleen de Galaxy S9+ voorzien zou zijn van stereo-speakers. Nieuwe informatie geeft een andere blik op dit verhaal. Volgens deze nieuwe informatie krijgt ook de Galaxy S9 stereo-speakers. Deze worden geplaatst aan de bovenkant en aan de onderkant van het toestel. De website Sammobile heeft onbevestigde berichten binnen en spreekt over Dolby Surround stereo-speakers, afgestemd door AKG. Het merk AKG is het ‘audiomerk’ van Samsung.

Het ontwerp van de S9 moet vergelijkbaar zijn met die van de Galaxy S8-serie. Wel spreekt de bron over een dunnere behuizing van het toestel. Samsung zal de S9-serie ook voorzien van de beruchte Bixby-knop aan de zijkant van het toestel.

De Samsung Galaxy S9-serie zal op 25 februari aangekondigd worden door Samsung. Dit gebeurt op de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel