Reclamefolder-app laat je klantenkaarten toevoegen

Een handige update voor de app ‘Reclamefolder’ is uitgebracht voor Android. Met de nieuwste versie van de app, versie 3.0.4, kan je nu je klantenkaarten invoeren. Maar de update brengt nog een aantal functies naar de Reclamefolder app.

Reclamefolder

De ontwikkelaars van de folder-app Reclamefolder hebben een update uitgebracht in de Google Play Store. Eerder werd de applicatie al in Material Design gegoten, en vandaag is er een nieuwe functie toegevoegd. Het is voortaan mogelijk om de klantenkaarten toe te voegen aan de app. Of dit nu de kaart van de bouwmarkt is of je Bonuskaart van de blauwe supermarkt, het is allemaal mogelijk. Je kan met de barcodescanner de barcode van de pas scannen, waardoor je pas automatisch opgeslagen kan worden.

Mocht je een keer je pasje zijn vergeten, dan kan je gewoon de barcode op je telefoon laten zien. Niet alle winkelketens worden ondersteund, maar je kan wel ze eventueel handmatig invoeren. Zo is bijvoorbeeld het mogelijk om handmatig het pasnummer in te voeren. Wanneer de winkelketen wel voorkomt in het systeem van Reclamefolder, wordt ook gelijk de weekfolder getoond met de aanbiedingen.

Reclamefolder app

Reclamefolder geeft je ook een extra instelling. Het is in de nieuwste versie mogelijk om in te stellen hoeveel folders je op het scherm wilt weergeven. Tevens is het in Reclamefolder ook mogelijk om niet alleen folders te doorzoeken op winkelketen, maar ook op product. Als je bijvoorbeeld zoekt op ’tandpasta’ krijg je voortaan alle aanbiedingen met tandpasta.

Ook interessant:

Reclamefolder: Alle Folders en Aanbiedingen
Reclamefolder: Alle Folders en Aanbiedingen
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel