Beste weer-app ‘WetterApp’ nu ook in het Nederlands: Weer & Buienradar

De Duitse weerdienst WetterOnline heeft de weer-app ‘WetterApp’ een update gegeven. Vanaf nu kan je de applicatie ook in het Nederlands gebruiken. De applicatie is te vinden onder de naam ‘Weer & Buienradar’ en valt op door de accurate weersvoorspelling.

Weer & Buienradar

De weer-app WetterApp is geüpdatet. Vanaf nu kan je de weer-app gebruiken in het Nederlands. De applicatie was tot vandaag alleen beschikbaar in de Duitse taal, wat niet gek is, omdat de app van WetterOnline afkomstig is, de weerdienst in Duitsland. WetterApp krijgt in Nederland de naam ‘Weer & Buienradar’ mee en is gratis beschikbaar voor Android.

De update met de Nederlandse taal komt als een leuke toevoeging op de applicatie. Het maakt de weer-app nog beter, hoewel een aantal woorden al in het Nederlands te vinden waren in de vorige versie. In de app krijg je in een oogopslag te zien waar de bewolking en regen zich bevindt. Daarnaast zie je voor vandaag en morgen de voorspelling per uur. De rest van de dagen is onderverdeeld in dagdelen en geven duidelijk aan wat de voorspelling is voor die dag. Met de buienradar kan je zien of je beter binnen kan blijven of dat je nog makkelijk even naar de supermarkt kunt gaan.

WetterApp Weer & Buienradar
Rechts de nieuwste update

In 2014 wist de Duitse app met een ruime voorsprong de accurate weer-app test van DroidApp te winnen. Vorige maand heeft DroidApp wederom een (nog grotere) weer-app test gedaan, waarbij WetterApp erg hoog weer wist te scoren. Hoe WetterApp en de andere weer-apps het precies deden, lees je terug in de weer-app test 2015.

Via onderstaande button kan je Weer & Buienradar gratis downloaden uit de Play Store. Overigens is Nederlands niet de enige taal die toegevoegd is aan de app. Ook andere talen zoals Spaans, Frans, Pools en diverse andere talen zijn toegevoegd.

Weer & Radar - weeralarm
Weer & Radar - weeralarm
Ontwikkelaar: WetterOnline GmbH
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel