Buienradar update brengt ondersteuning voor Android Wear

Buienradar heeft een update uitgebracht voor de Android-app van de gelijknamige dienst. Met de Buienradar app kan je precies zien waar en wanneer het gaat regenen. Met de nieuwe update die vandaag wordt uitgebracht is er Android Wear-ondersteuning toegevoegd aan de app.

Buienradar voor Android

De Android-app van Buienradar krijgt vandaag een update naar versie 5.3. De update voor de handige applicatie voegt handige ondersteuning voor Android Wear toe. De ondersteuning voor Android Wear is een welkome aanvulling op de Buienradar applicatie. Je kan vanaf nu nog sneller zien of het gaat regenen.

Buienradar Android Wear

Op je smartwatch kan je in het menu de Buienradar app openen en vervolgens worden er drie schermen geopend. Het eerste scherm geeft in een grafiek weer of er regen aan zit te komen, als dit inderdaad het geval is, dan zal de grafiek dit aangeven. Het tweede scherm geeft de huidige weersomstandigheden aan zoals de temperatuur, de windrichting en windkracht en het weer zelf. Het derde venster geeft de regenradar aan van de afgelopen tien minuten en voor de komende 70 minuten.

Buienradar Android Wear

Uiteraard kan je in de Buienradar app zelf nog steeds gebruik maken van de handige functies. Waaronder de inzoomfunctie in Buienradar, die je de mogelijkheid geeft om op straatniveau te zien of het gaat regenen. Je kan hierbij gebruik maken van de satelliet-weergave die in de app beschikbaar is. Bij de instellingen kan je bij ‘persoonlijke schermen’ precies aangeven welk scherm als eerste geopend moet worden. Mocht er neerslag aankomen zijn ook nog steeds de alerts in te stellen.

Buienradar Android Wear

De update met Android Wear-ondersteuning voor Buienradar zal vanaf nu uitgerold gaan worden in de Google Play Store. Downloaden kan via onderstaande button.

Bekijk ook: De grote weer-app test 2015: de meest betrouwbare weer-app

Buienradar - weer
Buienradar - weer
Ontwikkelaar: RTL Nederland B.V.
Prijs: Gratis+

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel