WeatherPro 4.1 update met Android Wear watchfaces

De weer-app WeatherPro is de laatste tijd flink aan de weg aan het timmeren. Eerder werd de app al voorzien van Material Design en nu is de applicatie voorzien van ondersteuning voor Android Wear.

weatherpro-wear

WeatherPro met Android Wear watchfaces

De ontwikkelaars van de weer-applicatie WeatherPro hebben een nieuwe versie van de app klaargezet in de Play Store. Het is vanaf nu mogelijk om WeatherPro ook te gebruiken op je wearable met Android Wear. De wijzerplaat van je smartwatch kan nu uitgerust worden met een van de twee watchfaces die in WeatherPro 4.1 zijn te vinden.

Weatherpro Android Wear

WeatherPro geeft je de mogelijkheid om zoals gezegd te kiezen uit twee verschillende watchfaces. Je kan kiezen om de klok in 12 uur weergave of 24 uur weergave te tonen. Aan de hand van de kleuren in de cirkel kan je de voorspellingen aflezen. De klok kent drie ringen die afgestemd zijn op de tijden van de klok. Een gele cirkel geeft aan dat er zon verwacht wordt, de blauwe cirkel geeft de regen aan en hoe meer grijze cirkels hoe meer bewolking. De temperatuur wordt weergegeven met de kleuren aan de buitenkant van de wijzerplaat.

WeatherPro Android Wear

In WeatherPro 4.1 vinden we verder wat bugfixes en een kleine aanpassing van de weergave van de temperatuur in de app. Daarnaat kan je de kaart in de app nu verbergen door hem simpelweg ‘weg te scrollen’. Onlangs bracht WeatherPro al een aardige update waarbij Material Design werd toegepast inclusief nieuwe functies.

> Bekijk de grote accurate weer-app test

WeatherPro 4.1 met Android Wear ondersteuning is vanaf nu te vinden in de Google Play Store.

WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
Ontwikkelaar: MeteoGroup
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel