Sony Xperia M5: compleet uitgeruste smartphone eindelijk in Nederland

Sony kondigde in augustus 2015 de Sony Xperia M5 aan, een compleet uitgeruste smartphone met alles erop en eraan. Toch moesten we heel lang wachten op het moment dat het toestel in Nederland uit werd gebracht. Vandaag is het zover, ruim een half jaar heeft de Xperia M5 voet op Nederlandse bodem gezet.

Sony Xperia M5

Begin augustus kondigde Sony samen met de Sony Xperia C5 Ultra de Sony Xperia M5 aan. Nu ruim een half jaar later is de Sony Xperia M5 eindelijk uitgebracht in Nederland. Waarom het zolang moest duren is niet helemaal duidelijk, het toestel heeft in ieder geval nog wel de Marshmallow-update in het vooruitzicht.

Sony Xperia M5

Qua mogelijkheden heeft de Sony Xperia M5 genoeg te bieden. Aan de voorzijde bevindt zich een 5,0 inch Full-HD display met daarboven een front-camera die maar liefst 13 megapixel telt. De 21.5 megapixel camera aan de achterzijde is voorzien van Hybride Autofocus waarmee de kans op een bewogen foto vrijwel uitgesloten is. Natuurlijk is er de ondersteuning voor het 4G-netwerk en is er een krachtige octa-core processor aanwezig met een rekenkracht van 2.0 GHz. Het 16GB interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart en het RAM-geheugen van de Sony Xperia M5 bedraagt 3GB.

Alles over de Xperia M5

Wil je alles weten over de Sony Xperia M5? Via onderstaande button vind je op onze speciale Sony Xperia M5 pagina alle specificaties, nieuwsberichten en prijzen van dit toestel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel