Sony Marshmallow Concept Launcher voor iedereen beschikbaar

Vanaf nu kan iedereen genieten van de nieuwe Marshmallow-interface van Sony voor haar Xperia-smartphones. Ondertussen wordt Android 6.0 Marshmallow druk getest voor de Xperia-toestellen en daarin zien we ook de vernieuwde launcher. Ook als je niet beschikt over een Xperia-toestel kan je de launcher gebruiken.

Sony Marshmallow Concept launcher

Een nieuwe launcher is nu beschikbaar voor Android-smartphones. Het gaat om de Sony Marshmallow Concept Launcher waarbij we de interface kennen uit de testversie van Marshmallow. Sony test momenteel met een groep gebruikers de nieuwste Android-versie om zo de stabiliteit te kunnen garanderen voor de rest van de gebruikers. Mocht je niet beschikken over een Xperia-smartphone, maar wel graag de launcher willen proberen dan is die mogelijkheid er nu.

Xperia Marshmallow concept launcher

Knutselaars van XDA hebben de Marshmallow Concept Launcher beschikbaar gesteld voor toestellen met Android Lollipop en hoger. De eerste bevindingen zijn positief; de launcher reageert enorm snel en valt op door de eenvoudige maar prettige bediening. De ontwikkelaars geven aan dat vrijwel alle icon packs uit de Play Store geschikt zijn voor de nieuwe launcher.

De launcher zelf is niet te vinden in de Play Store, maar kan gedownload worden uit de thread van XDA.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel