Action Launcher 3: versie 3.7 brengt nieuwe functies en verbeteringen

In onze review schreven we al dat Action Launcher 3 een bijzonder fijne launcher is met veel handige functies. Action Launcher 3 is geüpdatet en brengt nu nog meer functies en verbeteringen. Alles in de update naar versie 3.7 draait om het ‘eigen maken’ van icoontjes met bijvoorbeeld de nieuwe functie Quickedit.

Action Launcher 3.7

Action Launcher 3 is een erg uitgebreide en fijne launcher voor Android, zo schreven we al in onze review. De launcher wordt nog fijner met een aantal extra uitbreidingen in Action Launcher 3.7; die we voor je hieronder op een rij zetten.

Action launcher quickedit

Quickedit

Eén van de nieuwe functies is Quickedit. Deze functie zorgt ervoor dat je op een nieuwe en handige manier een icoon kunt veranderen. Wanneer je een icoon op je startscherm ingerukt houdt verschijnt deze functie. Je ziet onderin je startscherm de betreffende applicatie met daarbij de opties om de applicatie in de Google Play Store te bekijken, app-info te bekijken op je telefoon en de applicatie te verwijderen.

Door op het menu icoontje te klikken heb je de mogelijkheid om een shutter aan te maken en de mogelijkheid om de betreffende applicatie in het app-overzicht te tonen of te verbergen. Door het vlak omhoog te slepen krijg je icoon suggesties gebaseerd op de icon packs die je hebt geïnstalleerd. Ook kun je uit je icon packs een ander icoon selecteren.

Smartsize icons

Niet alle icoontjes op je startscherm zijn even groot. Dit ziet er niet altijd even mooi uit. Met de functie Smartsize icons kun je alle icoontjes op je startscherm dezelfde grootte geven. Hierdoor oogt het allemaal net wat mooier. Dit zijn slechts twee nieuwe functies uit de nieuwe update van Action Launcher 3, versie 3.7. Hieronder vind je het complete overzicht van wat er precies nieuw is en wat er verbeterd is.

  • Quickedit: innovative new UI that suggests icon alternatives from your icon packs!
  • Smartsize icons (Beta): icons are resized to match Material Design’s icon guidelines.
  • Bundled Google Calendar icons that display the correct day for each day of the month.
  • Use Marshmallow’s permission system (requires Android 6.0).
  • Use Marshmallow’s ‘reveal’ app launch anim (requires Android 6.0).
  • The free version of the app can now apply icon packs.
  • Many bug fixes.

Je kunt Action Launcher 3 gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel