Action Launcher 3 krijgt handige functie ‘QuickFind’

Action Launcher 3 is bijgewerkt naar een nieuwe versie. De strak vormgegeven launcher is voorzien van een groot aantal nieuwe functies en mogelijkheden. Eén nieuwe functie steekt er met kop en schouders bovenuit; QuickFind. Hiermee vind je je apps terug binnen de fractie van een seconde.

Action Launcher 3

Action Launcher 3 is voorzien van een update. De nieuwe update voor de launcher voegt meerdere verbeteringen door en nieuwe functies toe. De optie QuickFind is de meest opvallende functie en deze maakt het mogelijk om razendsnel je geïnstalleerde applicaties te doorzoeken en te filteren. Vervolgens kan je deze razendsnel openen. De vormgeving met kleuren worden afgestemd op de huidige wallpaper die je gebruikt.

Ook wordt er nu gebruik gemaakt van het nieuwe Google logo in Action Launcher 3. Andere verbeteringen heeft de ontwikkelaar ook doorgevoerd. Zo zijn er 12 nieuwe home-screen overgangen toegevoegd en is er ondersteuning voor meer talen. Tot slot worden dynamische pictogrammen van bijvoorbeeld de kalender-app Today Calendar dankzij de API-ondersteuning nu goed weergegeven. Dit houdt in dat de huidige dag automatisch weergegeven kan worden in het icoon van de app.

Via onderstaande button kan de nieuwe update van Action Launcher 3 gedownload worden uit de Play Store.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar: Action Launcher
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel