Action Launcher 3 met Material Design uitgebracht in Play Store

De maker van de app Action Launcher heeft Action Launcher 3 uitgerold. De nieuwe versie van de launcher is vanaf de grond opnieuw opgebouwd en heeft nu het gelikte Material Design meegekregen. Met alle nieuwe, slimme functies in Action Launcher 3 is deze launcher misschien wel de beste launcher die ooit is verschenen voor Android.

Chris Lacy, de maker van de populaire toepassing Action Launcher, heeft in de Play Store Action Launcher 3 uitgebracht. De positieve elementen uit eerdere versies van Action Launcher zijn gecombineerd met Google Now Launcher en vervolgens is er een Material Design-saus overheen gegoten.

Action Launcher 3

Met de Quickdrawer heb je razendsnel toegang tot je favoriete apps en widgets. Met de functie Quicktheme worden de kleuren van de interface uit de achtergrond van dat moment gehaald. Op deze manier past de vormgeving zich altijd aan, aan de sfeer van de wallpaper.

Action Launcher 3

De functie Covers maakt van een map een instelbaar icoon, waarna met slimme bewegingen een bepaalde handeling wordt uitgevoerd. In Action Launcher 3 komen we ook de Shutter-functie tegen. Met de Shutter-functie zijn apps met widgets gekoppeld aan elkaar. Door te drukken op een snelkoppeling wordt gewoon de applicatie geopend. Swipe je echter over de snelkoppeling, dan opent de widget van die applicatie.

Action Launcher 3

Action Launcher 3 werkt niet alleen op smartphones, maar biedt ook volledige ondersteuning voor Android tablets. Mocht je nu gebruik maken van andere launchers zoals Nova, Apex, HTC Sense, Samsung TouchWiz of dergelijke; dan is dat geen probleem. Action Launcher 3 kan alle instellingen rechtstreeks importeren. In de onderstaande video kan je alle functies en mogelijkheden bekijken van Action Launcher 3.

Action Launcher 3 is gratis te downloaden via onderstaande button. Voor uitgebreide mogelijkheden kan voor eenmalig 3,99 euro de volledige versie aangeschaft worden.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel