Nova Launcher 3.1 uit beta, update nu beschikbaar in Play Store

De beta-fase van Nova Launcher 3.1 is voorbij. In de nieuwe versie van Nova Launcher zijn tal van nieuwe animaties en diverse elementen uit Android L te vinden. Na een korte beta-fase van nog geen week is de succesvolle launcher nu beschikbaar in de Google Play Store.

Nog geen week na de start van de beta-fase voor Nova Launcher 3.1 is de app gelanceerd in de Google Play Store. Nova Launcher 3.1 bevat vele nieuwe animaties die te zien zijn bij het openen van een applicatie, of bij het openen van het app-menu (app drawer).

nova launcher 3.1

In Nova Launcher 3.1 kan je verder op een vernieuwde manier zoeken naar applicaties die je hebt geïnstalleerd. Op deze manier kan je nog sneller je favoriete toepassing vinden en openen. De nieuwe versie van Nova Launcher brengt ook diverse elementen uit Android L met zich mee, zoals een zoekbalk en bepaalde andere acties.

Nova Launcher beta 3.1

Nova Launcher is een uitgebreide applicatie waarmee je je toestel helemaal kan personaliseren naar je eigen wens. Je kan het startscherm voorzien van widgets, icoontjes, mappen en je kan zelf instellen hoeveel rijen je wilt. Hierdoor kan je je homescreen heel rustig laten overkomen, of juist heel vol, met alle snelkoppelingen binnen handbereik. Een ander voordeel van Nova Launcher is dat hij de indeling van je huidige (stock-)launcher kan importeren, zodat je niet alles opnieuw hoeft te slepen en neer te zetten.

nova launcher 3.1

Nova Launcher 3.1 is zoals gezegd vanaf nu gratis beschikbaar in de Google Play Store. Het downloaden van Nova Launcher kan via onderstaande button.

Nova Launcher
Nova Launcher
Ontwikkelaar: TeslaCoil Software
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel