GO Launcher 5 gelanceerd in Play Store: Prime-versie tijdelijk gratis

De makers van de populaire launcher GO Launcher hebben zojuist GO Launcher 5 uitgebracht. De compleet vernieuwde versie van de launcher is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. Tijdelijk is de betaalde Prime-versie gratis te downloaden!

GO Launcher 5 is verschenen in de Google Play Store. De vijfde versie van de launcher is voorzien van een compleet vernieuwde interface met nieuwe vormen en kleuren. In GO Launcher 5 zijn verder de animaties, tussen bijvoorbeeld het vegen tussen homescreens, nog spectaculairder en is de launcher voorzien van een flinke snelheidsboost.

GO Launcher 5

GO Launcher telt naar eigen zeggen meer dan 200 miljoen gebruikers. GO Launcher maakte begin mei al bekend dat het met een grote update zou komen binnenkort. In de nieuwe versie zijn tevens nieuwe functies en nieuwe widgets te vinden. De laatste grote update voor de app kwam circa drie jaar geleden en werd het volgens de ontwikkelaars tijd voor een grote, nieuwe versie van GO Launcher.

Voor GO Launcher is er keuze uit meer dan 10.000 thema’s die gedownload kunnen worden uit de Google Play Store. De thema’s kunnen middels snelkoppelingen en widgets nog meer naar eigen smaak worden aangepast en ingericht. Middels de optie Smart Card zal GO Launcher bepaalde suggesties geven. Als je een bepaalde applicatie een langere tijd niet gebruikt, kan bijvoorbeeld een de-installatie interessant zijn, omdat op de achtergrond de desbetreffende applicatie wel actief blijft.

GO Launcher 5

GO Launcher 5 bevat nog vele andere verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Er is bijvoorbeeld extra aandacht besteed aan gebaren waardoor je snel toegang krijgt tot een toepassing of functie.

De betaalde Prime-versie van Go Launcher 5 biedt een aantal extra mogelijkheden. De advertenties verdwijnen uit de app, meer gestures, een side-bar met snelkoppelingen, filters voor wallpapers, 3D-overgangen en nog een aantal extra’s. Normaal kost Go Launcher Prime €4,33, maar tot en met 1 juni is deze gratis! Hiervoor moet je in Go Launcher de volgende stappen volgen:

  • Open het menu met instellingen
  • Ga naar Over GO Launcher (About GO Launcher)
  • Voer een van deze twee activeringscodes in: appsales of appszoom
  • Vervolgens is de Prime-versie geactiveerd en kan je van alle functies in GO Launcher 5 gebruik maken

GO Launcher 5 is vanaf nu gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel