GO Launcher 5.0 met vernieuwde interface aangekondigd

De ontwikkelaars van GO Launcher hebben de vijfde versie van hun launcher aangekondigd. GO Launcher is al lange tijd een van de meest gebruikte, en meest uitgebreide launchers die er voor Android beschikbaar zijn. GO Launcher 5.0 zal daarnaast deze maand nog verschijnen in de Play Store.

Deze maand zal GO Launcher 5.0 zijn debuut maken in de Google Play Store. De ontwikkelaars van de launcher-applicatie hebben niet stil gezeten de afgelopen tijd, en komen met de vijfde versie van GO Launcher. GO Launcher 5.0 zal een vernieuwde interface krijgen waarbij ook nieuwe functies, en nieuwe widgets worden toegevoegd.

GO Launcher heeft drie jaar geleden haar laatste grote update gehad, waarbij het een en ander is veranderd. In de video die de makers van GO Launcher 5.0 online hebben gezet, wordt de verwachting geschept dat de vijfde versievan GO Launcher een flinke metamorfose heeft gekregen.

GO Launcher weet te melden dat GO Launcher 5.0 nog deze maand in de Google Play Store zal verschijnen. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt, maar wanneer de applicatie wordt uitgebracht, lees je dat natuurlijk op DroidApp.nl.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel