Action Launcher 46: nieuwe stijlen Adaptive Icons en cloud back-ups

Action Launcher 46 is uitgebracht in de Google Play Store. De nieuwe versie van deze launcher voor Android kent een aantal verbeteringen.

Action Launcher 46

Chris Lacy, de ontwikkelaar van deze populaire app, heeft Action Launcher 46 uitgebracht voor Android. De nieuwe versie van de toepassing brengt een reeds handige verbeteringen die van pas komen.

Als eerst zijn er vijf nieuwe stijlen voor Adaptive Icons, deze zijn geïnspireerd op Android 11. Vanaf nu heb je keuze uit de volgende symbolen voor je apps; Flower, Hexagon, Pebble, Square (tapered) en Vessel. Deze kun je gebruiken voor folders en voor icoontjes.

Action Launcher 46

Nieuw is ook de keuze voor het zelf kiezen van een kleur in Quicktheme. Hiervoor kun je de colorpicker gebruiken. Daarnaast laat Action Launcher je voortaan back-ups maken van je startscherm-indeling. Deze back-ups worden automatisch gemaakt en naar de Google Drive gestuurd.

Tot slot kun je de ActionDash integratie uitschakelen en is de ondersteuning voor toestellen met Android 11 verbeterd. Versie 46 kun je downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel