Action Launcher 3.2 update brengt nieuwe features

Action Launcher 3.2 is verschenen. In december kwam Action Launcher 3 uit en dit is een grote update die diverse nieuwe mogelijkheden toevoegt aan de geliefde launcher.

Action Launcher 3.2

Action Launcher 3.2 wordt vanaf nu uitgerold. In december 2014 bracht de ontwikkelaar Action Launcher 3 al uit. Voor degenen die graag veel icoontjes op het homescreen zetten, is er vanaf nu de mogelijkheid om icoontjes te verkleinen zodat er meer icoontjes op het homescreen geplaatst kunnen worden. Maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de icoontjes te vergroten bij gekomen.

action-launcher-3.2

Quickpage

In Action Launcher 3.2 is het mogelijk om je homescreen icoontjes aan de rechterzijde weer te geven, dit is te vinden onder de optie Quickpage, een nieuwe functie binnen Action Launcher.

Quicktheme

Quickpage maakt het verder mogelijk om in deze rechterbalk widgets toe te voegen, waardoor je eigenlijk een heel homescreen kunt creëren. Met de functie Quicktheme kan je gemakkelijk de lay-out aanpassen van Quickpage.

action-launcher-3.2

Andere nieuwe features die we tegenkomen in de Action Launcher 3.2 update is dat het standaard homescreen kan worden aangepast. Ook is er een optie om je desktop te vergrendelen. Verder heb je ook de mogelijkheid om de pagina-indicator te verbergen. Voor de betaalde versie is de infinite folder instelling standaard ingeschakeld.

Action Launcher 3.2 wordt eerst uitgerold voor beta-gebruikers. Het is nog niet bekend wanneer deze app voor iedereen beschikbaar zal zijn. Hier kan je je aanmelden voor de beta-groep van Action Launcher. Vervolgens kan je na aanmelding de beta-versie van Action Launcher 3 uit de Play Store downloaden.

Action Launcher
Action Launcher
Ontwikkelaar: Action Launcher
Prijs: Gratis

bron

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel